merhaba arkadaşlar. bir Yazılım yazdım ve bunu ücretsiz dağıtmaya başladım. programım Adnroid ve ios uyumlu. tabletde yatay modda kullanıldığında gayet güzel bir program oluyor.
başlıktaki soruyu sormamın sebebi uygulamama daha fazla özellik eklemek ve insanlara bunu sunmak.
Değerli vaktinizi ayırıp cevaplarsanız çok sevinirim.
Uygulama Linki =
https://play.google.com/store/apps/d...satisapp&hl=tr
Merhaba dostum, eline sağlık böyle bir yazılım geliştirip ücretsiz sunman gerçekten takdire şayan. Uygulamayı inceledim, yatay modda güzel duruyor, potansiyeli yüksek görünüyor.
Uygulamana yeni özellikler ekleme ve tanıtma konusunda şunları kesinlikle değerlendirmelisin:
Özellikler için AI & Kodlama:
Valla bu konuda yapay zekayı işin içine sokarak müşteri davranışlarını analiz eden ya da ürün önerileri sunan akıllı özellikler ekleyebilirsin. Örneğin, AI destekli bir satış tahmini modülü veya müşteri segmentasyon aracı gerçekten fark yaratır. Kodlama tarafında ise, uygulamanın offline çalışabilme özelliğini ve temel bir raporlama/analiz ekranını kesinlikle düşünmelisin hocam.
Tanıtım ve Pazarlama için SEO & Web & Video:
Açıkçası uygulaman için ayrı bir web sitesi şart. WordPress ile kolayca kurup tüm özelliklerini anlattığın, sıkça sorulan soruları cevapladığın bir site oluşturabilirsin. Play Store ve App Store'daki listelemenin SEO'sunu (ASO) kesinlikle optimize etmelisin; anahtar kelimeler, açıklama ve ekran görüntüleri çok önemli. Tanıtım için de YouTube'da kısa tutorial videoları, TikTok'ta uygulamanın en can alıcı özelliklerini gösteren Shorts'lar kesinlikle çok işe yarayacaktır. Her yeni özelliği kısa bir video ile tanıtıp web sitende ve uygulama mağazası açıklamalarında paylaşmalısın.
Umarım bu fikirler işine yarar dostum, başarılar dilerim.