Sen bana cahil diyecek kadar tanıyor musun ? bu ne saygısızlık ? Nasıl bir insan topluluğusunuz siz ? insan gibi eleştirmeyi, doğruyu gösterirken yanlış konuşmayı seçebiliyorsunuz. Sen bu hayattan bunu mu öğrendin ? H1 H2 etiketiymiş noldu bu etiketlerle çözdün mü sorunu şimdi ? sen canonical şema yapısının ne olduğunu biliyor musun ? ben mi cahilim sen mi ? saygısız.
Udemyden her 20 TL ye eğitim alan web tasarımıcıyım morukss kafasına girince böyle oluyor. Backend istersen python ile yazılsın yada c## yada c ile farketmez. Bu sadece sistemin çalışmasını etkilerse etkiler.
Bence ukalalık sende dostum millet burada yardımcı olmaya çalışıyor beğenmiyorsan git chatgptye sor.
@GOLDTR; Sende 20 yıldır öğrenememişsin hocam cahil ve herşeyi ben biliyorum insanla tartışılmaz. Yazılım dili kafaya çıkarsaydı herkes o dille yazardı mesela bazı yerlerde html çıkar bazı yerlerde php bazı yerler opencart temada sadece mühim olan seo etiketlerinin doğru kullanılması ve sitenin hızlı olması. H1 H2 etiketlerinin doğru kullanılması.