IrmakDilara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Danışmanlık hizmeti veren firmalar, 25 bin euro yatırmanızı istemezler çünkü kuruluş aşamasında bunu kendileri yatırır ve çekerler. Bu yüzden de fiyatları afaki bir şekilde yüksektir. 2025 faaliyet harcı 1200 dolardı öncelikle, 3000 dolar olarak birince aldatmaca. aylık muhasebe ücreti neredeyse 2 katı söylenmiş.

Şirket LTD olacağı için ve şirket sahibi olacağınız için kendi banka hesabınıza dilediğinizce çekebilirsiniz gelir vergisinden muaf bir şekilde. Fakat Adsense ödeme yaparken şirket bilgisi gireceğiniz için bir problem yaratır mı orası düşündürüyor açıkçası. Mali müşavir için de size özelden bilgi iletiyorum kendileri ile irtibata geçin yeterli cevabı alacaksınız.
Şİrket LTD olacağı için para çekimi konusunda sorun olmayacağını söylemişsiniz ancak KKTC üzerinde bulunan bir şirket olduğu için bu parayı direk Türkiye'deki banka hesabıma çektiğimde KKTC etmese bile. Türkiye, oturumum burada olduğu için gelir vergisi talep edecektir. Ben ise bu parayı bireysel kullanmak yerine KKTC şirketim üzerine kripto yatırımı yapmayı tercih ederim doğal olarak. Bu yüzden kripto ve nakit çekimi konusunda sorun olup olmayacağını merak ediyorum.