Merhaba böyle bir konuyla meşgul etmek istemezdim ancak satış haklarıyla devrettiğim 2 script var. İlgili konu
https://www.r10.net/dijital-alisveri...satiyorum.html buradadır.
Satış yaptığımız kişi konuda aşağıdaki maddeye rağmen bizimle iletişime geçip 1 script 1 wordpress temayı almıştır. Ancak scripti inceledimi, incelemedimi bilemiyorum. Veya hocam ben kaynak kodlarıda görmek istiyorum bilgisayarınıza bağlanayım kodlara bakayım da dememiştir. Buna rağmen bize ulaşıp burada şu açık var, burada bu açık var diye iade istemektedir. Biz ise aldığımız güvenlik önlemlerine rağmen eğer bizden talep ettiğiniz bir kod varsa yazalım ve kapatalım teklifimize rağmen ısrarla aynı ifadelere devam etmektedir. Daha sonrasında + tradeyi - trade yapacağım moderatörler karar versin gibi konuşmalar yapmıştır. Sen bana HTML/CSS kısmını yaz ben backend tarafını kendim halledeceğim, Ya da iade al demiştir. Sizce haklı taraf kimdir?
Biz 2 yazılımında açık kaynak olduğunu,tüm konu ve ürünlerin kaldırıldığını, teknik destek isterseniz yardımcı olabileceğimizi belirtmemize rağmen nasıl bir yol izleyebiliriz?
Bu arada faturası kesilmiş, ürünler teslim edilmiştir. Konu tasarımları bile PSD olarak iletilmiştir. Ödemesi bize dahi geçmemiştir bloke süresi olduğu için (sanal posda)
"Konu tasarımlarınıda kullanabilirsiniz. Scriptleri inceleyip tek tek kontrol ettikten sonra lütfen iletişime geçin. Script ile alakalı sorun olursa destek veririz ancak dijital ürün olduğu için iade alamayız. Açık kaynak teslim edilecektir ve faturalı hizmet vermekteyiz."