Parasite adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alt satırda onu belirtmiştim. Benim evliliğim uzun sürmedi ve çocuk da olmayınca benim için kolay oldu. Ama özellikle çocuk varsa çok daha zordur illa ki. Kendi deneyimimi paylaşarak öznel yorum yaptım.
Estağfurullah anladım elbette hocam. Boşanma da kritik nokta çocuklar, bedel ödeyen ilk sıra da onlar var zaten.

CemC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şimdii gençler akıllı kolay kolay evlenmiyorlar. Evlenirsin, karının ailesi her hafta gelir. Ablaları, kardeşi, ağabeyi, yiğeni, kuzeni. Karının akrabalarındna ev yol geçen hanına döner. O da yetmez "egonomiğhh griz yohh" diyen kayın biraderin 80 küsur yaşındaki anasının emekli maaşını çeker ama her kış anasını kargo paketi gibi evine yollar. Karı üşümesin diye her kış binlerce lira doğal gaz ödersin. İlcıydı, doktoruydu. Bütün kış anasına bakarsın. Gene de kimseye yaranamazsın. Bir de utanmadan helallik isterler. Etmeyince de küserler. Bekarlık sultanlıktır. Şimdiki aklım olsa ne evlenirim ne de çocuk yaparım. Kafamı seveyim ...
Hem haklısınız hem de pişmanlık var. Dediğiniz gibi insanlar çeşit çeşit sebeplerden evlenmiyor, evlenen kısımda birçok zorluk yaşıyor.