Osmanlıyı bu kadar savunan arkadaşlar bir zahmet Filistin topraklarını cumhuriyet döneminde değil. Osmanlı döneminde kaybedildiğini bir idrak etsinler artık ben bunu söylemekten yoruldum. Araplar bu kadar Osmanlı veya din kardeşimiz deseydiler, Hatay gibi o Türkiye Cumhuriyeti topraklarına referandumla katılabilirlerdi.

Yani burada Osmanlıyı sanki Cumhuriyet yıkmış gibi bir izlenim yapıyorsunuz da Osmanlı zaten 1. Dünya savaşıyla beraber fiilen yıkıldı. İngiliz, Fransız ve İtalya enkaz ile uğraşmaktansa İstanbul Yönetimine el koyup anadoludaki isyanları engellemeye çalıştılar ama başaramadılar.

Şimdi Osmanlıya bu kadar yüklendim diye karşısında ne varsa "ocu" olacağım için şunu da söylemek istiyorum. Bu ülkeyi kurarken atalarımız Osmanlıyı tek kalemde bitirmedi. Olması gerektiği bir şekilde Toprak sınırlarımızı belirleyip, Topraklarımızı Türk Milletine armağan ettik. Bunun içerisine Araplar da katılmak isteseydi yapılabilirdi ama onlar bunu istemediler ve bu hale geldiler.

Ayrıca Filistin konusuna bu kadar samimi bulan arkadaşlarımız varsa 31 Mayıs 2010 Yılındaki İsrail Askerlerin Mavi Marmara saldırısını da bir zahmet unutmasın.