kertenkele01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam söylediğiniz gibi fikir aşamasındaki projelere Türkiye'de yok denecek kadar az. Yurtdışında bulabilirsiniz belki ama bunun içinde önceden bir networkünüz olması gerek diye düşünüyorum.
İyi kötü bir prototip çıkarıp "aa bak olacak, söylediği şeyi yapıyor" denebilecek hale gelmesi gerek. En azından bunu yapmak gerek ki yatırım alabilesin.

Fikir aşamasında ki projelere yatırım yapanlar olsa forumdan ne projeler çıkar ama.
Hocam ödemeyi zaten hemen istemiyorum ki sadece on yazım bu benim projenin zaten detaylı vermedim hani proje hiç olmasın diye tabikde bir prototip sunulacak sadece taslak olarak yazılmış orada 300 bin TL gibi aylık reklam çalışması veya 50bin TL ile de aylık sen da Google cursor vs gibi firmalar ile yarışılamaz bu süre zarfında bu bütçe ile amaç zaten sistem maliyetini çıkarabilmek gelen getiri leri de reklam ve sisteme harcamak 1 2 yılda global olmak imkansız hani ben burada açtım belki bir tanıdığı olan vardır diye ama arkadaş yazılımcı diye ağrına gitmiş galiba ben yazılımcıları bitirmeyi değil tam aksine onların işini kolaylaştıracak bir projeden bahsediyorum tamamen kendi 0 dan yapılmış yapay zeka sistemimizden neyse hocam yinede fikir ve görüşleriniz için minettarım