TolgaKSR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tokatçı yani kısacası
Yeni çıkmış hocam. Yeni çıkan altcoinlerin %90'ı dolandırıcıdır. yeni çıkan bir coin almak istiyorsan küçük küçük bölmen gerekir ki bu imkansız günde 1k dan fazla yeni altcoin çıkar.

Yeni altcoinlerde biraz risk alman lazım o parayı unutman lazım anlık sonuç beklemek için bulaşıyor çoğu insan ama nafile. Çok fazla altcoinle çalıştım ordan biliyorum en sağlamı bile 1 sene ömrü var sonra vurgun yapıp insanları dolandırıp gidiyor.

Bnb ağı üzerinde bir coin çıkartmanın maliyeti çok düşük olduğu için bu tarz insanlar sürekli her gün coin çıkartıyor. arz/talep'e uygun olsun diye pazarlama ve seo yaptıktan sonra ön satışa çıkartıyorlar.

Güya ön satıştan sonra 100x yapacak ön satış bitecek borsaya çıkacak borsada da bozdurmak isteyen insanlar bozduracak vs.

Ama dediğim gibi %90'ı scam. O proje gerçekten 100x yapsa bile imkansız size vermeleri o parayı

Etherium ağı üzerinde çıkanlar neden güvenli çünkü bir kere maliyetli. maliyetli olduğu için de genelde bu tarz insanlar bulaşmaz . onun haricinde bulaşan insanlar varsa da sürekli denetime tabi tutuldukları için o coinleri kendi cüzdanlarında tutamazlar bir havuzda tutmaları istenir ya da o havuzdan direkt çıkartıp alamazlar insanların para vererek aldıkları coinleri. Scam bir eth ağındaki coin'in max zamanı 1 aydır denetimden sonra eth o coinin işlenmemesini bile sağlayabilir kırmızı listeye alabilir.

Bu sebeplerden kaynaklı bnb adresli çok fazla yeni coin görebilirsiniz.

Ben nasıl sağlam bir proje bulabilirim? diyorsan ;
Sağlam temelli sürekli aktif olan sadece yazıda kalmayıp fiziki aktiviteler yapan projeler bulman gerek. en sağlamları bunlardır.