Sinlatown adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok kıymetli bilgiler. Çok teşekkür ediyorum.

Birinci yoruma binaen merak ettiğim, Youtube telif uyarısı yaptıktan sonra videoyu silmek için bir zaman ve şart koşuyor mu? Çünkü ben videoları 1-2-3-4-5 part halinde hazırlamayı düşündüm. Örneğin 3.part videonun sahibi telif atarsa, Youtube studio üzerinden videoyu trimleyip, videoyu silmeden tekrar yayına alabilirim. Burada önemli olan konu YT bu videoyu sileceksin diye şart koşuyor mu?

İkinci yorum kıymetli bir yorum. Ben belli bir kategori üzerinde yoğunlaşacağım için belirli bir kitleyi hedefliyorum. Çoğunlukla Battlefield gameplay kesitleri arada belki COD. Türkçe kanal açsam gelişmesi yavaş olacak ve kazancı az olacak. Global'de daha geniş kitle olur diye düşündüm.

Bu arada ben oyun oynamadığım için kendi oyun kayıtlarım üzerine gitmek gibi bir şansım yok.
Telif konusu video sahibinin insiyatifinde panelinde telif atarken 2 seçenek var bu kişiye videoyu silmesi için 1 hafta verin diye bu seçeneği seçerse telif yemezsiniz 1 hafta içinde videoyu silerseiz. Lakin 2. Seçeneği seçerse direk telif atar video silinir.