21.09.2025 Güncelleme
Şirketi sahibi aradı , şikayetiniz ve yorumunuzu silin , şikayetvar'dan da şikayeti kaldırın , iadenizi salı yada çarşamba yapalım dediler.
İade almadan hiç bir şeyi silip kaldırmayacağım dedim , iletişim kesildi.
Merakla bekliyorum.
Tka Bilişime 22.07.2025 Tarihinde Acer Bilgisayarımı teslim ettim, İnceleme sonucu 22.000 TL Onarım bedeli çıkardılar.
Kabul ettim, ve 23.07.2025 Tarihinde Kredi Kartıyla bu ödemeyi gerçekleştirdim.
7/15 İş günü olarak onarım süreci belirttiler, bu süreç 5 iş günü daha uzadı, sorun değil dedim.
25.08.2025 tarihinde cihazım iade edildi. Tam 32 gün sonra, iade işlemlerini başlatmalarını rica ettim.
7 10 İş günü içerisinde tarafıma iade yapılacağı söylendi. 13 İş günü geçmesine rağmen iadem yapılmadı.
Pazartesi günü iadeniz %100 yapılacak dendi. Kredi kartına yapamıyoruz size havale yapacağız ama cuma günü dendi.
Cuma günü oldu mesai bitime kadar yapacağız dendi.
19.09.2025 Tarih, iadem kesinlikle hala yapılmıyor, telefonlarım açılmıyor, mesajlarıma dönülmüyor.
20 İş günü olmasına rağmen firma asla ama asla iade yapma tarafına yanaşmıyor. Sürekli tarih ileriye atılıyor.
Kredi kartımdan ters ibraz işlemi başlattım. Aynı zamanda Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum.
Verdikleri hiçbir tarihin arkasında durmadıkları gibi sizlere telefonda'da " ürünü alana kadar nazik, iade ve teslimatlarda son derece kaba " konuşmaktan çekinmiyorlar.
Kendilerine beni mağdur ettikleri için, sözlerini tutmadıkları için teşekkür ederim.
2 Aydır kendileri sayesinde kredi kartı ekstremi almadığım bir hizmet nedeniyle zorlanarak ödüyorum.
Aşağıdaki mesajda firmanın profesyonelliğini anlatır nitelikte.
Konum , Google Haritalar .