Selamlar,
7 senedir paybyme kullanıyorum kendi sitelerimde. Üyelik satıyoruz. Bu 7 sene içinde çok nadiren bir hafta civarı gecikmeler olsa da tüm ödemelerimi aldım. Aylık cirom 100 ila 150 k arasında değişiyor. Komisyon vs düşünce geriye ortalama 120k kalıyor.
Kredi kartı ödemelerim her cuma mobil ödemeler ise her ayın 3'ünde yatıyordu ancak bu ay mobil ödeme yatmadığı gibi geçen ay 4 haftalık kredi kartı ödemeleri de hesaba geçmedi. Sadece geçen hafta ilgili sürecin ödemesi geldi ve bugün yine ödeme alamadık. Zararım tahmini 150 k civarı. Sistem aktif olarak ödeme almaya devam ediyor. Geçen hafta mail attık, dönüş alamıyoruz. Telefon ise düşmüyor.
Benzer sorunlar yaşayan arkadaşlar var mı bu vallet ile alakası nedir? Bu konularda bilgili arkadaşlar varsa fikirlerini veya bilgilerini paylaşabilirler mi? Ödeme sistemini açık tutmalımıyız yoksa kapatalım mı arada kaldım.
Şikayet var yorumlarında süreci takip ettiklerini ve sorunun çözüleceğini söylemişler ama ben pek emin olamadım bildiğim kadarıyla paybyme çok eski ve büyük bir şirket. Böyle bir sorun olması normal olabilir mi veya çözebilecek güçleri var mıdır?
Bilgili ve ilgili arkadşların yorumlarını bekliyorum.