Merhaba bu formları hesabınıza itiraz olarak atarak hesabınızın yeniden aktifleştirilmesi için itiraz formunda yer alan Sorunun özeti kısmına yapıştırabilirsiniz.
Yeni formlarda işe yaramayabilir, eski tip form ekranında işinize yarayabilir. Sistemleri Atlatma içindir.
Tek itirazda açılmadığı takdirde 5-6 itiraz sonrası açtığımı bilirim, kullanabilirsiniz.
Sınırsız Google ADS Üretimi ve Sınırsız Reklamveren Doğrulama Eğitimim için Tıkla
Formlar;
1.
Merhaba Google Ads Ekibi,
Hesabımın askıya alınmasıyla ilgili olarak sizlere başvuruyorum. Reklam kampanyalarımda yaptığım bazı güncellemelerin, hesabımın askıya alınmasına neden olduğunu düşünüyorum ve bu konuda açıklama yapmak istiyorum.
Reklam kampanyalarımda, başlangıçta kullandığım anahtar kelimeleri değiştirdim. Başlangıçta tam eşleme anahtar kelimeleri kullanıyordum, fakat reklam performansımın yeterli olmadığını gördüm ve bu nedenle anahtar kelimeleri sıralı eşlemeye dönüştürdüm. Ayrıca, tıklama başı maliyet (TBM) parametresinde birkaç kez değişiklik yaptım. Bu tür değişikliklerin, sistem tarafından potansiyel bir güvenlik ihlali gibi algılandığını düşünüyorum.
Web sitemde, iletişim bilgilerini güncelledim. Özellikle telefon numaramı değiştirdim, ancak bu değişiklik, Google botları tarafından yanlışlıkla şüpheli bir aktivite olarak değerlendirilmiş olabilir. Tüm değişiklikler yasal ve doğru bir şekilde yapılmıştır ve şu anda web sitemde herhangi bir ihlal bulunmamaktadır.
Bu değişikliklerin ardından, hesabımda "Sistemleri Atlatma" uyarısı alarak askıya alındım. Ancak, politikalarınıza aykırı herhangi bir içerik ya da işlem yapmadım ve hesapta yalnızca reklam performansımı iyileştirmek için yapılan değişiklikler bulunmaktadır.
Yapmış olduğum tüm değişiklikler, reklam performansımı artırmak amacıyla yapılmış olup, herhangi bir politikayı ihlal etme amacım olmamıştır. Bu nedenle hesabımın yeniden incelenmesini ve aktif hale getirilmesini talep ediyorum.
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla
2.
Hesabım üzerinden yaklaşık bir yıl boyunca sorunsuz reklam yayınlıyordum, ancak son dönemde bir reklam kampanyamın askıya alınmasıyla ilgili olarak yardımınızı talep ediyorum. Hesabımda bir dizi değişiklik yapmam sonrasında "Sistemleri Atlatma" ihlali nedeniyle askıya alındım. Bu durumun, bazı yanlış ayarların ve güncellemelerin sonucunda gerçekleştiğini düşünüyorum.
Yanlış Bütçe Ayarı:
Geçtiğimiz günlerde, bir reklam kampanyasında bütçemi yanlışlıkla 15.000 TL olarak ayarladım. Normalde, kampanyalarımızın bütçesi 1.000 TL civarındadır, fakat yanlışlıkla bu büyük fark oluştu. Bu büyük bütçe farkı, reklam hesabımın sistem tarafından hatalı olarak "Sistemleri Atlatma" ihlali olarak algılanmasına sebep oldu.
Düzenlemeler ve İleriye Dönük Planlar:
Bu hatalı bütçe ayarının tamamen kasıtsız bir şekilde yapıldığını belirtmek isterim. Kampanyaların onay süreci ve bütçe düzenlemeleri konusunda daha dikkatli olacağım. Ayrıca, hesabımda yer alan tüm reklamlar, Google Ads politikalarına tamamen uygun olacak şekilde yeniden yapılandırılacaktır.
Hesabımın bu yanlış ayar nedeniyle askıya alındığını düşünüyoruz ve hatamızı düzelttik. Hesabımın yeniden gözden geçirilmesini ve aktif hale getirilmesini talep ediyorum. Sitemizi geçici olarak yayından kaldırdık ve kampanyaları durdurduk. Bu hatalı durumu ortadan kaldırmak için gerekli tüm önlemleri almış bulunmaktayız.
İlginiz için teşekkür ederim.
Saygılarımla
3.
Hesabım, son birkaç ay içinde reklam vermek için kullandığım sektördeki değişiklikler nedeniyle askıya alındı. Bu konuda yardımınızı rica ediyorum. Öncelikle, reklamlarda bir sektörden diğerine geçiş yaparken kaRşılaştığım sorunları ve bu süreçte yaşadığım zorlukları açıklamak istiyorum.
Başlangıçta, Sohbet ve Arkadaşlık hizmeti veren bir sitemin reklamlarını yayınlıyordum. Ancak, sonrasında Araç Ekspertiz sektörüne geçiş yapmak istedim. Bu geçiş, reklamlarımda bazı içerik değişiklikleri gerektirdi. Fakat, bu değişikliklerin ardından, hesap "Sistemleri Atlatma" uyarısı ile askıya alındı.
Sektör değişikliği sırasında, yeni reklamlarımın ve kampanyalarımın bazı ADS politikalarıyla uyumsuz olabileceğini fark ettim. Bu durum, kampanyalarımın yanlışlıkla "Sistemleri Atlatma" ihlali olarak algılanmasına neden olmuş olabilir. Sadece doğru ve onaylı sektörlerde reklam yayınlamaya çalıştım, ancak bu süreçte yanlışlıkla hatalar olmuş olabilir.
Hesabımda yer alan eski reklamlar ve içerikler, yeni sektörle uyumsuz olduğu için silindi. Şu anda sadece Araç Kiralama sektöründe reklam yayınlamak istiyorum ve bu sektör için tamamen Google Ads politikalarına uygun içerikler oluşturulmuştur.
Hesabımda yapılacak düzenlemeleri tamamladım ve yeni reklamları, Google Ads politikalarıyla uyumlu hale getirdim. Hesabımın yeniden aktif edilmesini ve reklamlarımın yayınlanabilmesini talep ediyorum.
Saygılarımla
4.
Reklam hesabım, son beş ay boyunca herhangi bir sorun yaşanmadan sorunsuz şekilde kullanılıyordu. Bu süreçte, ödemelerimi düzenli olarak gerçekleştirdim ve sitelerimdeki içeriklerin Google Ads politikalarına uygun olmasına özen gösterdim. Ancak, sonrasında farklı bir sektörde reklam vermek istemem nedeniyle hesabım "Sistemleri Atlatma" uyarısı ile askıya alındı. Durumu daha iyi anlayabilmek için, aşağıda gerçekleştirdiğim bazı önemli işlemleri açıklamak istiyorum.
Başlangıçta, Sohbet ve Arkadaşlık hizmetleri sunan sitemin reklamlarını yayımlıyordum. Ancak, Araç Ekspertiz sektörüne geçiş yapmak için yeni reklamlar oluşturduğumda, sektör değişikliği nedeniyle sistem tarafından askıya alındım. Google Ads politika ve yönergelerine göz attığımda, sektör değişikliği ve büyük bütçe değişikliklerinin bazen hesap askıya alınmasına neden olabileceğini öğrendim.
Hesabımda sektör değişikliği yapmam nedeniyle, mevcut tüm reklamlardaki içerikleri ve anahtar kelimeleri politikalarınıza uygun şekilde düzenledim. Ancak, bu değişiklikleri yapabilmem için hesap erişim iznim kısıtlanmış durumda. Hesabımın askıdan kaldırılması ile birlikte bu düzenlemeleri tamamlayabileceğim.
Bu durumu göz önünde bulundurarak, Google Ads uzmanlarının hesabımı detaylıca incelemesini ve tekrar aktif hale getirilmesini rica ediyorum. İlgili düzenlemeleri tamamladıktan sonra, reklamlarımın Google Ads politikalarına uygun şekilde yayınlanmaya devam edeceğinden eminim.
İlginiz için teşekkür ederim.
Saygılarımla,
5.
Geçtiğimiz dönemde, hesabımda yaşadığım bir sorunla ilgili yardımınızı talep ediyorum. Hesabım, "Sistemleri Atlatma" ihlali nedeniyle askıya alındı. Öncelikle, hesabımda yer alan Araç Bakım sitemin reklamları sebebiyle yaşanan sorunu açıklamak istiyorum.
Biz, sadece yer sağlayıcı olarak hizmet veriyoruz ve kullanıcılar tarafından paylaşılan içeriklere doğrudan müdahale etme şansımız bulunmamaktadır. Ancak, Googleın otomatik inceleme botlarının, kullanıcılarımızın paylaştığı içerikleri değerlendirerek hesabımızı askıya aldığını düşünüyoruz.
Bu sebeple, ADS politikalarına aykırı olabilecek tüm içerikleri sistemimizden kaldırdık ve reklamlarımızı tamamen politika gereksinimlerine uygun hale getirdik. Hesabımda yer alan tüm reklamları, Google Ads yönergelerine göre yeniden düzenledik ve potansiyel bir ihlale yol açabilecek her türlü içeriği sildik.
Şu an başka bir sektörde tamamen politika uyumlu reklamlar yayınlamak istiyoruz. Hesabımızın yeniden aktif edilmesini ve mevcut "Sistemleri Atlatma" uyarısının kaldırılmasını rica ediyoruz. Yardım ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla,