Merhaba, bu formlar ile Şüpheli Ödemeler askısı alan hesaplarınızı en yüksek ihtimalle kurtarabilirsiniz,
İlk itirazda açılmayabilir, ikinci kez itiraz edince iki soru soracak her kısma bir tanesini yapıştırabilirsiniz.
İtiraz ekranında sorunun özeti kısmına bu formları yapıştırabilirsiniz.

Sınırsız Google ADS Üretimi ve Reklamveren Doğrulama Eğitimim için Tıkla

1.
Merhaba Google Ads Destek Ekibi,

Reklam hesabımda yeni bir kampanya oluşturma işlemi gerçekleştirdim. Kampanyamı başlatırken tüm ayarları dikkatlice gözden geçirdim ve herhangi bir hata yapmamak için gereken özeni gösterdim. Ancak, işlemi tamamladıktan kısa bir süre sonra hesabımda güvenlik nedeniyle askıya alma uyarısı aldım. Hesabımda herhangi bir şüpheli işlem ya da güvenlik açığı bulunmamaktadır. Ayrıca, ödeme bilgileri de güncel ve doğru bir şekilde sisteme eklenmiştir.

Kampanyamı oluşturduğum sırada, birkaç küçük düzenleme yapmıştım ancak bunların hiçbirinin güvenlik politikalarına aykırı olmadığından eminim. Hesabımda herhangi bir olumsuz durum olmadığını belirtmek isterim. Google Ads politikalarına tam uyum sağlıyorum ve geçmişte de bu konuda herhangi bir ihlal yaşamadım.

Hesabımın askıya alınmasının yanlış bir işlem olduğunu düşünüyorum ve bu sebeple sizlerden, gerekli incelemelerin yapılarak hesabımın tekrar aktif hale getirilmesini rica ediyorum. Google Ads platformunun sağladığı fırsatlardan faydalanmaya devam etmek istiyorum. Yardımcı olmanızı sabırsızlıkla bekliyorum.

Saygılarımla,

2.
Ödeme Yöntemi Sorunu

Merhaba Google Ads Destek Ekibi,

Reklam hesabımda ödeme yöntemimi güncellerken bir sorunla karşılaştım ve bu nedenle hesabım askıya alındı. Kredi kartımda herhangi bir problem bulunmamaktadır, ödeme geçmişim de gayet temizdir. Hem ödeme bilgilerim hem de fatura adresim doğru bir şekilde sisteme kaydedilmiştir. Bu nedenle hesabımın askıya alınmasının ödeme yönteminden kaynaklanmadığını düşünüyorum.

Bu tür sorunlarla karşılaşmam genellikle sistemsel hatalardan kaynaklanmaktadır. Ödeme işlemlerim her zaman düzgün bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Fakat Google Ads platformunda yaşadığım bu askıya alma durumu, beni oldukça zor durumda bırakmıştır. Reklam kampanyalarımda önemli bir yatırım yaptım ve bu durumun hızlıca çözülmesini bekliyorum.

Lütfen hesabımın ödeme yöntemiyle ilgili herhangi bir hata olup olmadığını kontrol eder ve gerekli incelemeler sonrası hesabımın yeniden aktif hale getirilmesini sağlarsınız. Bu konuda yardımlarınızı ve çözüm önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.

Teşekkür ederim

3.

Merhaba Google Ads Ekibi,

Hesabımda başlatmış olduğum bir reklam kampanyası nedeniyle ilgili bir fatura kesildi. Ancak, faturada bazı hatalı bilgiler yer alıyor ve bu nedenle hesabım askıya alındı. Yapmış olduğum ödeme tamamen doğru olup, kredi kartımdan herhangi bir problem yaşanmamıştır. Fatura kesildikten sonra, ödeme bilgileriyle ilgili bir yanlışlık olmadığını da teyit ettim. Ancak, bu hatalı fatura nedeniyle hesabımın askıya alınmasını ve reklam kampanyalarımın durdurulmasını anlamıyorum.

Faturada belirtilen bazı kalemlerdeki küçük hatalar, kampanyama dair yanlış bir algı yaratmış olabilir. Fakat ödeme sürecinde herhangi bir aksama yaşanmadı ve bu konuda Google Ads politikalarına uyduğumu düşünüyorum. Bu tür küçük sorunların hızla çözüleceğine inanıyorum.

Faturadaki hata nedeniyle hesabımın askıya alınmasını doğru bulmuyorum. Yardımcı olmanızı ve gerekli incelemeler sonrası hesabımın tekrar aktif hale getirilmesini rica ediyorum. Herhangi bir ek bilgi veya belge gerekirse, sizlere sağlamak için hazır olduğumu belirtmek isterim.

İyi çalışmalar dilerim,

4.
Kampanyamda bazı içerik düzenlemeleri yapmaya karar verdim. Ancak, bu düzenlemelerin ardından hesabımda reklam içeriğiyle ilgili bir sorun nedeniyle askıya alma uyarısı aldım. Bu konuda gerçekten endişeliyim çünkü reklam içeriklerimin tamamen Google Ads politikalarına uygun şekilde oluşturulmuştur ve içeriklerde herhangi bir ihlal bulunmamaktadır. Kampanyamda kullandığım tüm görseller, metinler ve anahtar kelimeler, Google’ın reklam politikalarına ve yönergelerine tamamen uygun şekilde seçilmiştir. İçeriği oluştururken hiçbir şekilde yanıltıcı bilgi, şiddet içeren dil ya da diğer reklam politikalarına aykırı unsurlar kullanmadım. Ayrıca, içeriklerim hem görsel hem de metin açısından hedef kitleme hitap edecek şekilde dikkatlice hazırlanmıştır. Bu nedenle, reklam içeriklerinin askıya alınması konusunda bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum.

Hesabımın tekrar aktif hale gelmesi için gerekli incelemenin yapılmasını talep ediyorum. Google Ads’in rehberliğinde, tüm kurallara uygun olarak reklam içeriklerimi oluşturduğuma inanıyorum ve sorunun çözülmesi için yardımlarınızı rica ediyorum.

Saygılarımla,

Sınırsız Google ADS Üretimi ve Sınırsız Reklamveren Doğrulama Eğitimim için Tıkla