helcurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hepsi öyle maalesef.
Turkcell daha da uçuk.
Hocam fiyatlara değil sitemim, sisteme.
Madem bu kadar vergisi var, bir zahmet onu da ekle içerisine.
Ben gördüğüm zaman 132 TL+vergi olarak görüyorum ama üstüne bu kadar vergi konmaz.
Hadi koydun 50 TL.
180 TL vergi mi olur?

Kem4l adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yanlış anlamayın da neden faturalı illa? Ben de geçen hafta platinum turkcell tarifesindeydim ve faturasız hatta geçiş yaptım, TL yükleme kısmından otomatik paket yüklüyorum, interneti leş gibi ona sözüm yok Turkcell de çok iyi değil gerçi bulunduğum bölgede ama 175 TL'ye kullanıyorum Turkcell'de 1147 lira son ödediğim faturalı tarifede şaka gibi, Turkcell azdı iyice. Benden uzak olsun. Telekom'u da deneyesim var aslında ama bilmiyorum.

Ayrıca şunu artık kesinlikle gördüm Turkcell d*landırıcılığın zirvesinde. Benim 35-40 GB interneti olan paketim 1 haftada yarıya iniyordu Turkcell'de, Vodafone'da 1 haftadır 2 GB kullanmışım. Cidden şaka gibi fark var aralarında. Stream kalitesi hıza göre ayarlama vs olayı da bu kadar fark etmez, zaten bir influencer paylaşmıştı yurtdışındaki operatörler ile Turkcell'in internet kullanımındaki farkları, ciddi kazık atıyorlar halkımıza.
İhtiyacım yoktu hocam normalde ama fiyat avantajlı olunca mobilken internetim yetmiyor diye aldım.
Yoksa almayacaktım.