okyanus2021 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hostinger aynı sunucuda 10 sitem var. Bazısına giriş yapamazken bazısı direk açılıyor. Kendileri ile yazıştık bir sorun bulamadılar. Bu sorunla karşılaşan oldu mu. Bilgisayardan farklı tarayıcılardan girersem sorun aynı. Hepsi wp ve eklentilerde bir sorun yok. Hepsinin dns aynı. Türk telekom kullanıyorum. Mobille girersem sorun yok. Modem ile ilgili ttnet ile görüştüm herhangi bir sorun yok.

Hocam yıllar önce hostinglerde bu tarz bir durum yaşadım. Belki sorununuzu çözmez ama yine de bilgi amaçlı buraya yazim.

Bilgisayarda localhost kullanıyordum. Her site için Koçal host açarken acemliğimden dolayı web sitesi domainini yazdım Koçal adres olarak ve bunun sonucunda o sitelere webden erişemez oldum. Çok araştırdım ve sonunda sorunu farkettim ve localhost adreslerini düzelttim.

Yazdığımı anlamadıysanız şöyle örnek verim.

Mesela normalde localhost 127.0.0.1 yada 2 tarzı adres verilirken ve Google.com tarzı yani kendi sitemin domainini yazdim. Bilgisayarda bulunan host dosyasına bunu kaydediyor mecburen ve benim google.com yazinca normal Google sitesi yerine benim localimi açmaya çalışıyor. Umarım ufakta olsa size yardımcı olur