Mutlaka her gittiğiniz yerden fişinizi alın. Bir defasında ayakkabı aldım iki katını çekmişler. parayı zor geri aldım.

Geçen hafta Vana giderken Agrıda bulunan Shell den mazot aldım, almadan önce pompacı arkadaş kartmı nakitmi diye sordu, nakit ödeyecegimi söyledim, Mazot fişi veren sistemin arızalı olduğunu söyledi önemli değil dedim. İçeri kahve almaya gittim, araç deposu beklediğim den daha az bir tutara dolmuş, ödemesini nakit yaptım araca bindim çıkışa yaklaştıgımda yakıt ibresinin aynı yerde oldugunu farkettim geri geldim pompacıya söyledim, adam kabul etmiyor pompa göstergesinde ne varsa onıu koyduk diyor ibreyi gösteriyorum halen daha adam kabul etmiyor.

Biraz ugraş sonrası patronları geldi, sistem odasına girdik araç kaydına bakacagız benim aracın plakası sistemde bile görünmüyor fişini ver dedi fiş yok. Dedim kamera kayıları var ama ben şikayetçi olacagım. Sonra mecbur kaldılar yakıtı doldurdular, az önce çalışmayan fiş sistemi takır takır çalıştı. Adam POMPACILIGIN HAKKINI VERİYORMUŞ MEGERSE

Siz siz olun her alışverişinizde fişinizi almayı ihmal etmeyin...