Merhabalar,
Stresli dönmelerden geçiyorum. Normalde hayatımda gitmemişimdir psikiyatriye ama şu sıralar toparlanmam uzun sürdü bi gideyim ne diyor dedim. Özelinkine gittim doktor lustral yazdı. Sizce nasıl kullanmaya devam etmeli mıyım? İlk gün terleme çenede kasılmalar esneme (normal uyku esnemesi değil hani bir yerin gevşer sonra esnersin aynen öyle) oldu.
Hocam çok geçmiş olsun baya incelikli mesele ve kesinlikle herkese kulak asmamalı. Şahsen hayatımın büyük bölümünde bu ilaçla yaşadım hala da devam ediyorum ve gayet memnunum. Bende anksiyete var özellikle sosyal açıdan benim için çok zorlayıcıydı. Üniversitede başladım bi ara bıraktım iki üç yıl kadar şimdi iki seneye yakın kullanıyorum ve memnunum. Bir arkadaşım da başladı tavsiyemle keşke daha önce kullansaydım diyor. Ancak bu söylediğim kesinlikle doktor tavsiyesi değildir ve siz de de böyle olacak diye bir kaide yok. Mutlaka yan etkileri var. Bunun yanında hocam maneviyat mutlaka olması gerek. İnsan hayatı anlamlandırmak ister, bu anlam da ölüm ötesine ulaşmazsa inanın Hiçbir anlamı yok o hayatın. Ölümden sonrasını düşünmeden insan düzelmiyor.