Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Günaydın herkese,

Bebek büyüdükçe rahat ederiz dedik ama büyüdükçe her şey daha da sarpa sarıyor
14 aylık oldu geceleri sürekli uyanıyor 10 dkda bir 20 dkda bir sürekli kalkıyor sürekli kendini sallattıyor annesine. Benim sallamamı bile istemiyor illa annesi sallayacak.
Zaten akşam güç bela uyutuyoruz 9'da 11de kalkıyor sonra sabaha kadar mesai başlıyor salla salla uykudan uyandı mı dalması çok zor bir daha. Zaten sabahın 5.20'sinde kalkıyorum işe gidiyorum gün içinde işte çok yoruluyorum 4 saatte git gel trafikte geçiyor eve gidiyorum 5.30-6 gibi akşam 9-10'a kadar da sürekli aktif oğlanla oynuyoruz gün içinde bizi görmediği için eksikliğimizi hissetmesin diye ama inanılmaz yıpranıyoruz artık. Yarın bi doktora götürücem neden gece uyumuyor diye sorucaz ne yapılabilir bakalım belki bişeyler önerir çünkü eşimde ben de aşırı derecede uykusuz ve yorgunuz

Tecrübeli arkadaşlar vardır illaki neden uyumuyor bu çocuk karnını doyuruyoruz altını değiştiriyoruz uyutuyoruz tamam keşfetmek istiyor her şeyi ama gece deliksiz uyuması lazımmış bu çocuğun ama bu gece kalkıyor oturuyor hatta ara sıra oyun oynamaya çalışıyor karanlıkta bile Bu kadar aktiflik fazla değil mi? Ne yapmak lazım gün içinde yormaya da çalışıyoruz annemler bakıyor 2 haftadır

Hocam aynısı bende de var 14 aylık. 8. aydan sonra yürümeye başladı gözü açıldı anlamaya başladı ama bizde ne uyku kaldı ne birşey, bende aynı senin gibi sabah 8 iş akşam 7 ev. O kadar yıprandık ki anlatamam seni çok iyi anlıyorum. Biz Antalyanın en iyi doktoruna götürdük bize dediki bu enerjisini atamayan deşarj olamayan çocuk, bunu sabah alacaksınız akşama kadar eve sokmayacaksınız işinizi gücünüzü bırakacaksınız dedi, hanım çalışacaktı bu sene işide bıraktı, sabahtan alıyor parka babannesine ordan avmye falan derken yormaya çalışıyor, akşamda ben eve gelince sahile götürüyorum yürütüyorum tekrar parkta falan oynuyor anca arabada uyuyor, buna rağmen gece birkaç kez uyandığı kalkmaya çalıştığı oluyor mamayla geri uyutuyoz. Mamayıda bırakmamız lazım artık ama malesef bırakamıyoruz. Allah yardımcımız olsun.