Selam olsun,
Okan Buruk kimse kızmasın ama Teknik Direktör değildir.
İlk şampiyonluğundan beri elinde çok üst seviye bir kadro vardır ve rakipleri kendisine göre çok düşük Türk Takımlarıdır.
Şampiyon olmak için taktikten ziyade ilk 11 belirlemek yeterli gibi bir durum var ki Futbolu biraz bilen birisi yaklaşık bir kadro çıkartır ve şampiyon olurdu.
Galatasaray'a laf çarpıyorum diye düşünülebilir ama aslında aksine övüyorum.
3 4 senedir Türkiye'nin en iyi kadrosunu kuran bir takıma laf çarpmak samimiyetsiz bir yaklaşım olur.
Ben Okan Buruk'un teknik ve taktik bilgisi olduğuna inanmıyorum yani benden fazla olabilir ama Teknik Direktör seviyesinde olmadığını düşünüyorum.
Tüm sistemi olan ve ne oynadığını bilen Avrupa kulüplerine karşı çok ciddi kayıplar yaşaması zaten bunun ispatı.
Galatasaray'ın kadrosuna gerçek manada bir Teknik Direktör getirilse zaten Türkiye'de şampiyon olur ama farklı olarak şu kadro Şampiyonlar Liginde final olmaz elbette ama Franktfurttan 5 gol yemez.
Bonservis + maaş 200 Milyon yatırım yapıp 5 gol yemek açıklanabilir bir durum değil.