aslında çok basit bir yazı yazmıştım ama biraz daha açayım o halde. görünen o ki anlaşılmamış.
chp yi ele alıyoruz;
genel başkan
başkan yardımcıları
diğer genel başkanlık yöneticileri
efendime söyleyeyim, belediye başkanları vs vs
hadi diyelim ki, belediye başkanı saldım çayıra mevlam kayıra modunda takılıyor.
yani sen diyorsun ki, belediye başkanı uyuyor, genel merkezdeki genel başkana kadar herkes uyuyor.
bunların hepsi sal*k ki çöp sorunu yarın oy kaybı olarak kendilerine döneceklerini anlamıyor, ancak siz burda 3-5 kişi üstün zekanızla bunu hemencecik anlayabildiniz.
izmirde yaşadığınızı görüyorum,
muhalif olduğunuzu söylüyorsunuz.
hiç merak edip belediyeye yazdınız mı ? gittiniz mi ? araştırdınız mı ?
Öncelikle, bu sorunlar yıllardır var; sadece yeni gündeme gelmiş gibi görünüyor. Konağın yosun kokusu, sokaklardaki lağım kokuları, işçilerin sık sık greve gitmesi, toplanmayan çöpler
Oy konusuna gelirsek, ülkede bir taraftarlık meselesi var. Bunu bilmek gerekiyor. Sizce ülkede kaç kişi, bir şeyler yanlış diyerek sadece farklı oy veriyor? İzmirde sabit bir kitle var. Ne olursa olsun asla oyunu değiştirmiyor. Rekabet olmayınca ne oluyor? Umursamazlık ortaya çıkıyor.
Onca kez gündeme gelmesine rağmen hâlâ bir ilerleme yok.
Şahsen benim için CHP ya da AKP seçilmesi fark etmiyor. Tek istediğim, İzmirin gerçek anlamda bir bakıma kavuşması. Koskoca büyükşehirin lakabının büyük köy olması üzücü. Umarım yakında düzelir.
İyi forumlar