oyun sektörü zaten yeterince büyük, bu nedenle dizi ve film ile ilgili içerikleri kaldırarak, ve hatta oyun alanında da sadece mmorpg'ye odaklanarak ingilizce dil eklemeyi düşünebilirsiniz (eğer içerikleri zaten yabancı kaynaklardan çevirmiyorsanız). Hedef kitle bu şekilde 100x artmış olacaktır.
Bunu daha önce mmorpg ile ilgili bir alan adı için düşündüm. Global oyun basın bülteni siteleri, japon, kore menşeli siteler ve global mmo haber sitelerini takip ediyorum. Çoğu zaman çeviriyor ve yerelleştiriyorum. Ancak yalnızca MMO odaklı bir site olduğu için ve genellikle haber içerikleri olduğu için çoğunlukla buradaki hiti sosyal medyadan yakalıyorum. Özellikle Facebook'taki MMO gruplarında tanınan biriyim. Ancak News'e düşmedikten sonra organik olarak haberlere hit çekebilmem çok mümkün değil. Site çok eski ve geçmişte kalan ve hiç hit almayan yani silinmesi gereken belki 400 tane içerik var. Totalde 600'e yakın içerik var çünkü. Site şuan günlük 100 hit anca alıyor, geçmişte yazılı içerikler daha değerliydi ve 1000 tekil hit aldığım dönemler oldu 2018-2019 gibi. Film içeriklerini komple olmadığını varsaydığımda daha az hit alırım muhtemelen. "falanca film çıkacak mı" "falanca film ne zaman çıkacak" gibi içerikler hit getiriyor organikten ancak "xxx oyunu xxx güncellemesi" organikten hit yakalayamıyor.
Sonuç olarak, iş tamamen News'e dönmüş durumda birkaç senedir. Çok az hit alsam bile sadece hobi olduğu için bunu sürdürmeye devam ediyorum