Osmanlihitafi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Borç vermiyorsun da almıyorsun da bu konu bu kadar basit ve net. Kim olduğu veya ne olduğu hiç önemli değil. Veriyorsan da geri almamak kaydıyla vereceksin çünkü geri gelmiyor bu devirde. Can sıkacak bir durum yok hocam muhatap olmuyorsun konu kapanıyor ve bitiyor. Çok yüksek bir meblağ ise mahkemeye vereceksin borcunu vermedi diye belki avukat parası filan derken senden daha fazlası çıkacak ancak herkes hak ettiğini bulacak.
Toplamda 240 bin TL
Ben esnaf olduğu için, komşu olduğumuz için güvenip adam dardadır ağız açtı destek olayım dedim. Ne bileyim bu da sahtekar çıkacak kaç yıllık esnaf komşu. Vallah pes billah pes.
Normalde hiç borç vermek gibi işlere girmem. Dediğim gibi komşu esnaf olduğundan hani adam iş yeri işletiyor kaçacak dolandıracak değil mantığı ile davrandım.