niyaziiakk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sektörü sakladığım yok girmek isteyene bizzat yardımcı da olurum. Yıllardır sektörde değildim bahsettiğiniz firmadan da tedarik etmiyoruz. Egonuzu tatmin etmek adına dedektif oyunu oynamanıza gerek yok. Daha satışa koymadan satışı baltalamak büyük bir uktenin sinyalleri. İsterseniz özelden yazın sizi de tekrar sektöre sokup ekmek kapısı oluşturayım. Sanki sattığımız kişiyi dolandırıp yalan olmayan bir işi satıyoruz gibi algı yaratmanız kimin olgunluğa erişemediğinin göstergesi ☺
Yukarıdaki 2 mesajımda her şey net ben seninle ikili bi diyaloğa girmiyorum gözümde o kadar değilsin.
Ha bu arada çok şükür ekmeğim yerinde, gözümüz de allaha şükür başkasının ekmeğinde değil. Tamamen reklamla yürüyen iş modelini sen gideceksin 250K'ya ilan açacaksın, 250K'ya reklamsız hiç bir işe yaramayan sayfayı verip kendine 250K reklam bütçesi yapıp yeni sayfa açıp ordan hurra devam edeceksin. Sonra da gelip burada olgunluğa erişememişsin, size de ekmek kapısı oluşturayım diyeceksin. O dönemler çocuktuk ticarete yeni girmişiz etmişiz bir ayıp diyeceğin yerde ukala ukala bize ekmek kapısı açacakmış.. Kendi çapında jet fadıl seni