Ülkenin aydınları sizseniz durumumuz çok vahim.
Yahu bu çöp sorunu yeni olan bir şey değil ki? Evet şu anda ekstra bir durum var ancak önceden de birikiyordu. Aynı zamanda yapay zeka böyle niche bir konuda spesifik bir bilgi sunamaz ki.
Sadece çöp sorunu değil yollar da çok kötü. Bunun için ne bahane bulacaksın? Altyapı 0, bir yağmur yağdığında her yer sel oluyor buna ne diyeceksin? Belediyede adam kayırmacılığı nasıl açıklayacaksın? Yapılan yolsuzluklar için de mi yapay zekaya soracaksın? Bu kadar spesifik bir bilgiyi verebilir mi sence?
Şu an Kuran mealini eğip büküp o aslında öyle değil diyen hocalar gibisin. Kaçış yolu bulmak istiyorsan bahane çok. Sonuç ise ortada; koca bir Hindistan.
Yazık bu şehire.
ülke dört dörtlük olsa zaten şuan böyle bir konu olmazdı.
öyle bir yazmışsın ki bb'si akp olan 12 il de herşey güllük gülistanlık sadece CHP li şehirlerde sıkıntı var.
dostum böyle bir konu açmazsan seni de hapse atarız gibi bir tehdit mi aldın ? aldıysan çaktırmadan +r10 gönder ben gerekli yerlere iletirim durumu ? konuyu saçma sapan yerlere çekiyorsun şuan. çöpten ekmek çıkmadı başka konulara giriyorsun.
sen bunlarla gelirsen, ben de sana ne olacak bu asgari ücretlinin hali derim ? 2001 de asgari ücretin neredeyse %50 daha fazla maaş alan emekli şuan asgari ücretin %30 daha altında maaş alıyor, ne olacak bu emeklinin hali ? derim.