kadinayonelik.com
Öncelikle Herkese selamlar. Çok uzun süredir aklımda olan ticarete girme işini yavaş yavaş gerçekleştirmek için adımlar atıyorum. Amacım kadın ağırlıklı ürünlerin olduğu (elbise, kıyafet, butik ürünler, doğal taşlar vs) bir e ticaret sitesi kurmak. Ama bunun yanı sıra websiteme ek olarak #sesinizOluyoruz başlıklı ayrı bir forum kurma planım var. İsteyen girip ürün satın alabilecekken isteyen sitedeki tek tık ile ulaşabileceği bu forum a gidip yardım talebinde bulunabilecek, içini dökebilecek. İster anonim olarak ister açık bir şekilde. Fakat korkum ileride kamuoyunda bunun "para kazanma amaçlı yapılmış" algısının oluşması. Aslında böyle bir amacım yok ilk olarak tamamen e ticaret üzerine odaklanmıştım. Bir arkadaşım "madem bu kadar güzel bir domain var elinde o halde şiddet gören kadınların yer aldığı, yardım taleplerini paylaşabildiği bir alan da ekle" demesi üzerine olmuş bir düşünce. Tabi bunun için de ek bir yatırım gerekiyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz. Böyle bir şey yapmak mantıklı mı yoksa sadece e ticaret kısmı mı olmalı. Kafam çok karışık ve sizlerden fikir istiyorum. Şimdiden teşekkürler