By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şimdi şöyle bir genel düşünürsek,
koskoca izmirde milyonların oyunu alabilecek zekaya sahip bir adam, basit bir çöp toplama konusunun bile halk için ne kadar önemli olduğunu ayırt edemeyecek kadar akılsız mı sizce ?
sizin düşündüğünüzün 10 adım sonrasını düşünebiliyor ki milyonların oyunu almaya nail olmuş.
şimdi sizde değerli hocam, size yakışanı ve bekleneni yaparak bir düşünün, daha bir kaç ay önce bu körolası çöpçülerin akepeli başkanı liderliğinde protestolar düzenlenmedi mi ? o sırada büyükşehir belediye başkanı bizzat kendi sahaya inip çöp toplamadı mı ? şunu düşünemediniz mi bu yorum yaparken ; acaba arka planda ne gibi engeller sorunlar var ???
çok basit ve sizden beklenen bir şey aslında.
"milyonların oyunu alabilecek zeka" bu nasıl bir cümle? 6 oka sahip parti zaten beni bile koysa hiçbir kampanya yapmasa yine kazanırım. Burada bir başarı yok ki?

Ayrıca işine gelinmeyen her şeye ak parti müdahale ediyor zaten. Bu yüzden bu şehir gelişmiyor. Daha çöp toplamaktan acizken hep bir karşıyı suçlama çabası var.

Konu yanıtlarında da yazdığım gibi ben muhalif bir insanım ancak bu gidişle İzmir'in Hindistan'dan farkı kalmayacak. Eleştirmeyi öğrenmeniz lazım.