Domaini çok eski, ben 1 yıl önce düşeceğini farkedip kapmıştım, DA PA skorları çok iyiydi, Site işlerinden pek anlamam Python developer'ım. Wordpress altyapılı siteyi kurup o zaman geliştirdiğim bir otomatik yapay zeka içerik üretme (fotoğraf üretme dahil) botumun denemesini yapmak için yaklaşık 250 tane içerik yüklemiştim yaklaşık 1-2 aylık süreç almıştır bu dediğim. O zamandan beri girmiyordum. Hostinger hostinginiz 2 gün sonra bitiyor diye mail atınca aklıma geldi. Bana ufak bir meblağ gelir kapısı olur, birininde işine yarar diye düşündüm. adsense felan bağlı değil search console bağlı onu da kendinizinkine geçirirsiniz. Dediğim gibi çok detay bilmiyorum, makaleler ingilizce, fotoğraflar tamamen benim bilgisayarımdan yapay zeka ile üretildi yani orjinal içerik. Çoğu içeriğin seo puanı yüksek. Alacak arkadaş bakmak istediği detayları bağlanıp bakabilir.
- Site adresi: scienceteacherstuff.com
- Site satış fiyatı: 1000
- Sitenin aylık getirisi:0
- Sitenin açılış tarihi:2024 Eylül
- DA / PA Değerleri: 16/25 diye buldum googledan kendiniz de kontrol edin
- Kategori / sitenin içeriği: yabancı bilimsel makaleler
- Günlük hit sayısı: Fotolarda var tam bilmiyorum
- Ziyaretçi kaynağı: Nerden bakılıyor bilmiyorumda googledır
- Domainin yaşı: Nerden bakılıyor bilmiyorum
- Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Belirttiğim gibi makaleler, domain vs herşeyi veririm, sitenin mailini kendi mailinize taşıyın, search console google hesabım dahil değil
- Hosting dahil mi?: hayır
- Banlı olduğu sponsor var mı?: Bilinmiyor
- Banlı olduğu arama motoru var mı?: Bilinmiyor
- Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Hayır
- Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sanırım generatepress ama orj değil
- Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Hayır
- Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
Merak ettiğiniz kısımları söyleyin foto eklerim, nerelere bakılır bilmiyorum. Devir sırasında oluşabilecek ücretler alıcıya aittir. - Potansiyel alıcılar için tekrar uyarıyorum ben bu işlerden hiç anlamam lütfen çok vaktimi almayın alacak kişi yazsın bakacağına bakıp alsın.