Şimdiye kadar 10 farklı türk firması denemişimdir, açtıgım siteler genelde projelık büyük işler olmadıgı ıcın Hetzner gibi bi tık pahalı ve kaliteli hosting firmaları yerıne ucuz yollu türk firmalarını denedim ama gerçekten ucuz etin yahnisi muıhabbeti... Ya arkadaşım tamam uygun fiyatlısın ama sen bana hizmet sağlarken kesinti yaşarsın vs demiyorsan ben hizmeti aldığımda da bunlarla karşılaştırmayacaksın. Hizmeti alıyorum ara sıra websiteye ulaşamıyorum desteğe yazıyorum evet çözüyorlar ama ben neden bunu yaşıyorum mesela, otomatik yedekleme var denilen firmadan yedek istiyorum yedekleme alınmamış diyorlar. Kimisinin de destek kısmı 30 saat sonra cevap veriyor. Sorunca da yok kesinti vardı yok hizmetimizi daha kaliteli hale getirmek için yerimizi taşıdık ıvır zıvır şeyler, banane .... desen bu sefer de suçlu durumuna düşüyorsun... Anlamadım bu taraz şeyleri yaşayan bi ben mi varım.
Sorunun nedeni zihniyet Biz türklerin zihniyeti Belediye otobüsü ve Dolmuş zihniyeti ilerileyin boş yer var kapı ağzında durmayın.
10 kişilik dolmuşa 40 kişi sıkıştırırsan 30 kişilik otobuse 60 kişi sıkıştırırsan bu hosting işide buna benziyor aynısı.
Avrupada adamlar bir sunucuda kaç hosting barinacağgınıı biliyor ve ona göre satıyor ne fazla ne eksik
aynı avrıpadakı minibus ve otobüslerde nasıl rahat yolculuk yapıyorsun zihniyet meselesi.