DartkGandalf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam tanrı aşkına oyle sey olur mu. Ben de yillardir kuryeyim cook bekledigim oldu kapilarda, degil iceriyi yoklamak basimi ceviriyorum aksine. O esikten iceri adim atmak bir yabanci olarak cok cok yanlis bir durum.

Kapiyi zaten kapatmalari cok dogal, bilmedigin birine karsi kapiyi agzina kadar acik birakir mi bir insan ozellikle Turkiye'de.
Hocam bende tanıdığım misafirlikte bile kapıdan içeri bakmam ama yeri gelip benim de böyle içeri adım atmak değil ama kafamı uzatıp sağa sola bakmam gereken durumlar oldu dediğim gibi ofis ortamı denk geliyor adam gidiyor dakikalarca gelmeyebiliyor. Kuryelik yaptıysanız daha iyi anlamanız lazım videoda ses yok ve kırpılmış. Siparişi teslim ettikten sonra daha çantanızda başka soğuyan yemekler olabiliyor. Müşteri içerde gezip duruyor, kırpılmış kısa video bile 1.5dk, 5dk böyle kapıda beklediğinizi düşünsenize.
Ha içeri girmek adım atmak falan bunlar olmaz elbette ama karakter farkı var herkes aynı olamıyor ama dediğim gibi şimdi bu adam o eve girse 50 kere girerdi müşteri sağa sola dolanıyor adam da bekliyor bekliyor baktı kimse yok içeri bakıyor belki de sesleniyor bilemiyoruz videoda ses de yok.
Ben en sonda pos cihazından onay beklenirken kapıyı kapatmasından bahsediyorum ben burada bir kötü niyet aradım müşteride. Bence kuryeye ayar oldu ve böyle bir videoyu paylaştı.