Valla ben bu videoyu daha önce de izledim, evet kuryelere dikkat edin iti kopuğu var ama ben bu videoda kuryenin bir yanlışını göremedim açıkcası.
Kuryelik yaptınız mı bilmiyorum ben yaptım daha önce, müşteri kapının önünde adamı bekletiyor, yüzüne kapı kapatıyor, fark ettiyseniz adamın beklediği anlarda video kesiliyor, kesilmiş video bile 1.20dk sürmüş, bir kurye için seri bir şekilde ödemeyi alıp gitmek gerekir, burada muhtemelen müşteri evde kart arıyor, kapıdan içeriyi göremiyoruz belki de ev değil ofis tarzı bir yer olabilir adam da evet yanlış ama ne olup bitiyor diye uzanıp içeri bakmış belki de ofis tarzı bir yerse acaba ödemeyecekler mi diye düşünmüş olabilir zira böyle ödemeyip kapıyı kapatıp bir daha açmayan insanlar var bu durumda kurye cebinden ödüyor parayı.
Zaten zorla girme durumu olsa 50 kere girerdi gibi geldi bana.
Ayrıca fark ettiyseniz sonlara doğru kart çekiyor mu çekmiyor mu onaylamadan daha hemen tekrar yüzüne kapıyı kapatmaya çalışıyor kurye elinde posla beklerken.
Ben açıkcası bu video ve paylaşımdan müşteride bir kötü niyet aradım.
Şahsen motorcuları sevmem ama bu video ile de adamı yargılamanın anlamı yok bence.