@neto; Göztepe, Trabzonspor, Alanyaspor maçlarınızı izledim Gençlerbirliği maçınızı izleyemedim. Süper Lig'te bariz bir şekilde hakem hataları var bunu hiç kimse inkar edemez. Şuanda 4 büyük takımda kurdukları kadrolara göre vasatın altında bir oyun sergiliyor. Maçı kaybetmek, berabere kalmak veya zorla yenmek gibi durumlarda ağlayacak yer arıyoruz. Bu akşamki maçta hakemin iki tarafa karşıda yaptığı bariz hatalar varken maalesef 15 yaşındaki çocukların yönettiği takım futbol sayfaları sebebiyle taraftarlar algıyla, yalanla yönlendiriliyorlar. Başarısızlıklara türlü türlü kılıf uyduruluyor ve taraftarlarda bunlara inanıyor. Başarısızlığın kulüp yönetimiyle, teknik ekibiyle, oyuncularla ilişkilendirmek yerine farklı farklı saçmalıklarla ilişkilendirme konusunu Fenerbahçe cephesinde muhtemelen Ali Koç yönetimi tarafından sosyal medyaya pompalanıyor.

İşyerinde aşırı fanatik fenerbahçeli iki büyüğümüz var galatasaraylıları suç olmasa keseceklerini, öldüreceklerini ciddi ciddi söylüyorlar o kadar aşırı fanatik, 11 yıllık başarısızlığı Ali Koç ile asla ilişkilendirmiyorlar. Ali Koç kalsın ama gerekirse şampiyon olmayalım kafasındalar, Ali Koç'u neden bu kadar çok sevdiklerinide anlamıyorum, Mourinho gelince herkesten önce sahip çıktılar gidince herkesten önce küfür ettiler. Herkes suçlu bir tek Ali Koç suçlu değil onlara göre.

Avrupa'da oynanan maçlarıda seyrediyorum bu kadar çok hakem hatası olmuyor. Her faule düdük çalmıyor, her harekete kasıtlı kasıtsız kart çıkartmıyorlar, kolay kolay penaltı vermiyorlar. TFF'nin, MHK'nın komple tasfiye edilmesi şart, birileri kollanıyor veya kollanmıyor diye değil bu kadar bilgisiz, beceriksiz hakemleri nerden buluyorlar ve neden bunları denetlemiyorlar.

Göztepe maçında Talisca penaltı kaçırdı Cenk Tosun oyundaydı ona attırmadılar, bugün Alanyaspor maçında En-Nesyri oyundaydı yine Talisca'ya attırdılar yine kaçırdı. Forvet dururken ayakta zor duran adama ısrarla penaltı attırmaya çalışan kafalarıda anlamıyorum. Talisca'yı ben teknik direktör değilim ama maçın son 30 dakikasında oynatırım başkada oynatmam.