RakipsizHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
XceLL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türknet 1000 e 1000 hemen hemen 900 küsür
Türknet bizim binaya 1 hafta 10 gün önce gigafiber kutu koydu kablo çekti ama sorguladığımda altyapı gözükmüyor.
Dün kapıma bi turkcell görevlisi geldi sorular sordu falan biraz muhabbet ettik, türk net sadece binalara kutu koydu aslında altyapıyı getiremediler iptal ettiler falan filan dedi. Türkneti arayınca da bilgi veremiyorlar zaten abuk subuk konuşuyorlar. Bugün aradım dedim ki evimde superonline var 1000mbps download alıyorum ama upload 50 yetmiyor. bana dedikleri size türk telekom altyapısıyla 50 mbps verelim daha hızlı; dedim 50 1000mbps den nasıl hızlı olabilir? biz daha hızlıyız diya saçmalamaya başladı temsilci anladım ki bir şeyden anladığı yok. Türk net temsilcileri o kadar rezil ki gerçekten çok göz korkutuyor muhtemelen altyapı gelirse superonline ı iptal etmeden türk neti bağlatıcam ikisi dursun evde. turknette sorun yaşarsak çözene kadar kanser ederler internetsiz kalamam işim gücüm var

İbrahimH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eşi benzeri görünmemiş bir hız😊
Not: altyapı 100 mbps ve şuan ki ile aynı fiyata turkcell veriyor ama bizimkiler almıyor.
Allah yardımcınız olsun hocam yıl olmuş 2025 servis sağlayıcılar bu hizmetleri vermeye utanmıyor mu ya, artık tüm evlere gigafiber gelmeli adsl-vdsl bunlar çöp artık