ben 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum. keşke daha önce kullansaydım. bazen arama yapmıyor. 3-5 günde bir. O durumda da 5-10 dk bekleyip tekrar aradığımda düzeliyor. İlgili firma bunun Turkcell tarafından yapılan bir uygulama olduğunu belirtmişti. Şu sıralar pek kesilme olmuyor gerçi.
Bu firma sözleşmesi gereği Turkcell altyapısı kullanıyor (TurkTelekom alt yapısı kullanan TurkNet gibi düşünün). Fakat kısa sürede müşteri sayısı artınca ve Turkcell'in tarifye göre 1/4 - 1/10 fiyat farkı olduğundan Turkcell sözleşme süresi dolmadan rekabet kurulu ve BTKya başvurdu (malum Turkcell yönetiminde bulunan ve huzur hakkı adı altında kârdan pay alan yönetim kurulu üyesi bazı siyasiler de var). Normalde gelişmiş hukuk sistemleri olan ülkedelerde sözleşme süresi dolmadan bu tür değişiklikler yapılamazken ilgili kurumların onayıyla Turkcell , netgesmin alt yapı kullanım bedellerine 3 kat zam yaptı. Bu nedenle netGSM de birkaç ay önce abone ücretlerine ortalama %66 zam yapmak zorunda kaldı. Rekabet edemediği, astronomik maliyet çıkaran bazı hizmetleri de kaldırmak zorunda kaldı.