Merhabalar, başlık biraz garip ancak geçtiğimiz aylarda bir hafta sonu yapıp bitirdiğim bir projem vardı. Boş zamansızlıktan fırsat bulamamıştım. Şu an daha zamanım olan bir güne denk gelince; geceden biraz yağlayıp yayınladım.
Yazılımını, tasarımını ve diğer öğelerini kendim kodlayıp geliştirdiğim bir proje. Çoklu dilde soru imkanı, otomatik dil algılama, diller arası yapay zeka çevirisi, detaylı kadın - erkek istatistiği gibi ilgi çekici öğeleri de ekledim.
Özellikle UIX konusunda tavsiyelere tamamen açığım. Hata ayıklaması konusunda da geri bildirimlere yine talibim. https://whoisright.io/
Mobil app'i de hazır durumda. Sosyal medya için hazırladığım video reklamları da yakında vereceğim.
Sevgilinizle, arkadaşlarınızla, iş hayatında yaşadığınız tartışmaları; hiçbir kayıt şartı dahi olmadan sorup; oy verebilirsiniz.
Sistemin güzelliği pratikliğinde. Hiç beklemeden oy verip, sorma imkanınız var.
Ya da sıkıldıysanız; insanların kendi hayatlarında yaşadıkları tartışmaları, aldatmaları okuyup; yalnız ya da arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz.
6 dilde farklı soru akışı ve anlamadığınız diller için de metine tıklayınca yapay zeka çeviri imkanı var.
Ayrıca feed'in dili ile, sitenin dili farklılar. Dilerseniz siteyi tamamen Türkçe kullanıp; Çinli birilerinin sorduğu soruları okuyabilirsiniz.
Bu proje geçen aylarda arkadaşımla ettiğim bir kavgada 10 kişiye sorsak 10'u da beni haklı bulur sözümle başladı.
Belki artık 10 kişiye değil 10 bin kişiye sorarız?
Edit:
Erkeğin halinden erkek anlar...