Nasıl güvence veremiyorum ? nasıl destek talep edilse sorunu çözemeyecekmişim

hocam her şeyi yapay zeka çözüyor zaten sizin anlamak istemediğiniz bu. Ben 0 yazılım bilgisi ile şuan sizin kat ve katınızın üzerinde projeyi aşırı kısa zamanda bitiririm. Siz yapay zekayı kullanmayı bilmediğiniz için bakıyorsunuz, yaa yapay zekadan bir şey olmaz saçmalıyor diyorsunuz o iş öyle değil işte hatayı kendinizde arayın teknolojiyi takip edemediğiniz için kalkıpda insanlara bu arkadaşlara para kaptırmayın cümlesini nasıl kurabiliyorsunuz milletin ekmeğine taş koymak size mi düştü ?
Basit 2 sayfalık işlere "proje" dediğiniz için böyle yorumlar yapabiliyorsunuz.
"Ben 0 yazılım bilgisi ile şuan sizin kat ve katınızın üzerinde projeyi aşırı kısa zamanda bitiririm" varsa cesaretiniz gelin şu an yaptığımız projeyi deneyin. Açın R10'da konu adım adım anlatın, hatta açık kanyak paylaşında görsün millet.
Çoklu tema desteği, çoklu para birimi, çoklu dil destekli ve modüler yapıda dijital ürün satış yazılımı. Modüller birbirinden tamamen bağımsız ve core'u genişletilebilir yapıda çalışacak. Örneğin Tema&Eklenti satış modülünü aktif ettiğimde ürün core bölümünü buna göre genişletecek, kapatırsam sorunsuz çalışacak. Modül & Tema kurulum süreçleri tam otomatik ve kendi için bağımsız çalışacak.
Tema & Modül bağımsızlığı sağlanacak, yani bir tema içinde "x modülü varsa?" sorgusu olmayacak. Yazılıma birden fazla kişi tema & modül geliştirebilir ve bu kadar kişinin birbirinden haberdar olma ihtimali yok.
Projede rol & izin sistemi modül olup aktif edilmeden önce core rolleri aktif edildikten sonra izin sistemi ile çalışmalı, core bölümünde hard-coded bağımlılık ve kontroller olmamalı.
Bu projeyi AI ile vibecoding yaparak kodlamanızı geçtim mimarisini bile tasarlayamazsınız. Bu projeyi R10'da yapabilecek onlarca kişi gösterebilirim varsa ben bunu AI ile yaparım diyen delikanlı buyursun gelsin.
Not: Bahsedilen proje bizim için testler dahil bir aylık iş.. AI ile bunu dahi geliştiremeyen proje yapıyorum demesin.