AVMSosyal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yanlış anlamayın, ben Türkiye'de ultra muhalif denecek bir insanım. Ancak arkadaşın niyetini bilmemekle birlikte, ben kendisine katılıyorum. İzmir Hindistan'ı aratmıyor şu durumda. Çünkü İzmir halkı -kesinlikle aşağılamak için söylemiyorum- aynen Türkiye'deki çoğunluk kitle gibi. Altı oku gördüğü gibi oy veriyor. 6 oka sahip parti de bu durumda hiçbir hizmet vermiyor çünkü ceketini koysa kazanıyor.
hocam eleştiri ile hakareti ayıracak yaştayız… bu zat izmirlilere alenen hakaret ediyor.

sizin sözünüze gelirsek izmirde yaşadınız mı bilmiyorum, ben 2 yıl yaşadım, o dönemde bırakın çöp konusunu sigara izmaritini yere atamazdım utancımdan. çekirdek (çiğdem) yerken yanımızda çöp poşeti taşırdık. bir çok izmirli aile tanıdım ve hepsi de çok naif insanlardı… bir düşünün bu insanlar neden çoğunlukla chp ye oy veriyor… ne den izmir de bu çöp yığınları oluyor… bu açıkçası malum partinin (iktidar) projesi, izmir’in kaynakları kısıtlanıyor… sendikalar aracılığı ile işçilere yüksek maaş verilmesi sağlanıypr… (işçiler arasında dudumu yükselten maaşlı kişiler)

hükümet sizin kaynaklarınız da kesse, giderlerinizi arttırıp gelirleriniz törpülese sizin eviniz de çöp eve döner… çünkü normal rutin işleri yetiştirmek için uğraşır diğerlerine kaynak ayıramazsınız…

İzmirliler şu yukarıdaki zat gibi değil akıllı insanlar ve oyları satılık değildir… Ne döndüğünü görüyorlar… kışkırtmalar elbet olacaktır…

izmir zaferin şehridir, direnmenin şehridir… bu baskıya da direnecek… yine zaferin şehri olacaktır…

ama bir halka hakaret etmek kimsenin haddi değildir (benim de)