İsmi başvuru sistemi o sistemin içinde çok fazla detay var ösymnin puan hesabı jüri puanlarının hesaplanması her kullanıcının kendi paneli admin paneli ayrı jürinin paneli ayrı vesaire vesaire bunlar yazıya dökülecek şeyler değil gelip görünce anlarsınız kaldı ki bu sadece 1.site, bitirdiğim 1 site daha var ve şuanda yapmakta olduğum 3. site de var. Çok ön yargılısınız ben bunu anladım sizin yaptığınız sistem komplike benimki basit niye yapay zekayla yaptım diye. ben kaç kişinin kullandığı sistem yaptım acaba

ah hocam ah gerçekten üzülüyorum böyle görünce bu forumun halini biz yapay zekadan yararlanıp gerçekten takdir edilmiş uzmanlarca da onay almış site yapıyoruz burda insanlar hala yargılıyorlar olmaz olmaz diyo oluyor işte kardeşim işini bilirsen oluyor Ankaraya yolun düşerse mutlaka uğra benim elimde bu yapay zeka (Chat GPT tek yapay zeka değildir) bu hale geliyorsa siz veya sizden daha iyilerin elinde neler yapılır neler.
Kodları github'da yayınla da az gülelim be kardeş. Yalnız yapay zeka henüz github'da repository açıp kodları pushlayamıyor, onları da sen yapıver bi zahmet