Yanlış anlama ama
belliki sende biizm gibi çulsuzun tekisin. Bahsettiğnii ürünü nasıl üretipde piyasay sürecen. Rakiplerinin hayvan gibi fabrikalarını olduğunu düşünürsek sen üretimi uyguna nasıl mal etmeyi düşünüyorsun. iş fikrin nasıl mı fikirsizce.
Bundan sonraki herkes için genel yazı.
Kısa yoldan para kazanma diye birşey yok tabi *********** değilsen. Kendini bir meslek edin olabildiğine çalış ve kendini geliştir. Bilmediğin şeyden para kazanamazssın.
Mehmet aldı sattı para kazandı bende alır satarım para kazanırım mantığı hayatımda gördüğüm en salakça mantıkdır. Bizzat gördüğü yaşadığım bir hikaye.
İki abimiz sohbet ediyorlar ikisinde tanıyorum. Biri lokumdan nasıl para kazandığını buralara lokum işinden geldiğini nasıl güzel karı olduğunu ballandıra ballandıra analtıyor. Sonra dağıldılar.
2 gün sonra diğer abimiz lokum işine girecek oldu. Güzel para varmıç kar marjı yüksekmiş filan... Sence dedim lokum işinde hala para olsaydı kendisi hala lokum işi yapıyor olmazmıydı dedim. Evet kazanmış ama mış. Bugün değil sen en diye gaza gelip lokum işine giriyon abi filan dedik vazgeçirdik.
Birilerinini hikayesi üsütünden yaşam kurmaya kalkarsanız geçmişte yaşarsınız.