📦 Patch Notları v1.0.1
🔀 Thread Sistemi Yenilemesi
- Yeni zamanlama altyapısı: Threadler artık timeFrameHours parametresiyle belirlenen saat aralığına yayılabiliyor.
- Gelişmiş scheduler: Threadler eşit aralıklarla başlatılıyor, böylece daha doğal trafik akışı sağlanıyor.
- Başarı/başarısızlık istatistikleri: Konsolda anlık olarak başarılı ve hatalı thread sayıları gösteriliyor.
🛡️ Anti-Bot Detection İyileştirmeleri
- puppeteer-real-browser entegrasyonu: Fingerprint spoofing, turnstile desteği ve --disable-blink-features=AutomationControlled parametresi eklendi.
- Google CAPTCHA algılama: captcha-form, g-recaptcha veya Our systems have detected içeren sayfalar tespit ediliyor, ilgili thread güvenli şekilde kapatılıyor.
- Cookie handler: Googleın Çerez onayı ekranı otomatik tespit edilip kabul ediliyor.
👨İnsansı Davranışlar
- Human scroll: Rastgele yukarı-aşağı kaydırma + fare hareketleri eklendi.
- Random delay & click: Tıklamalar öncesinde küçük gecikmeler eklenerek insan benzeri davranış sağlandı.
- Site içi gezinme: Configde belirtilen domainler içindeki linkler rastgele seçilip tıklanıyor, belirlenen süre boyunca dolaşım yapılıyor.
⚙️ Yapılandırma
- config.json genişletildi: browseTime, maxClicks, spreadThreads, timeFrameHours gibi parametrelerle daha esnek yapılandırma.
- Proxy & Cookie desteği geliştirildi: Proxyler ve cookie dosyaları dinamik olarak threadlere atanıyor.
Serkan bey iyi akşamlar dilerim, ben bu konularda yeniyim. Sizinle beraber bu uygulamayı yapmak istiyorum. Uzaktan bağlanarak bana yardımcı olur musunuz?
Şimdiden çok teşekkür ederim. Bu hafta müsaitliğim uygundur. Dilediğiniz gün ve saatte sizinle bu uygulamayı yapmak isterim!
Saygılarımla!
Merhaba, PM atabilir misiniz?