Kıytırık iş tabi hocam koskoca profesörlerin yazılım alanında bilgi işlem daire başkanı ve personellerinin incelediği sisteme üniversitenin kullandığı ve artık hep kullanacağı sisteme kıytırık demek ancak sizin gibilere yakışırdı zaten

Ben hayatımdan mutluyum Allah yapay zekayı yapandan da razı olsun böyle 2 satır kod yazmayı öğrendi diye kendini yükseklerde gören her şeye yüksek fiyat çekenlerin elinden aldı bizi. Siz yapay zekayı kullanmayı bilmiyorsunuz veya karşınıza çıkanlar kıytırık diye diğer projeler öyle olmuyor. Ankaradaysanız gelin göstereyim açık davet.
Sana şöyle söyleyeyim. Bulunduğum il İzmir, çevreden vs. görüyorum üniversitelerin kullandığı yazılımlar o kadar amatörce yapılmış ki. Üniversite senin yazılımını kullanıyor diye senin yazılımın profesyonel olmuyor. Başvuru gibi basit bir sistemi yapabilirsin zaten emin ol senin yaptığın sistemden çok kısa sürede daha iyisini yaparım. Emin ol yüz binlerce kullanıcının kullandığı siteler yaptım, yürüttüm.
Ben zaten yapay zekanın gelişimini savunan bir insanım kimse gelişmesin demiyor. Ama bu işe yıllarını vermiş, çok büyük bilgi birikimli insanlar var. Yapay zeka ile basit bir proje yapıp bu insanlara saygısızlık yapamazsın.