AVMSosyal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben profesyonel bir yazılımcı değilim orta seviye yazılım biliyorum hatta yapay zekanın gelişmesi benim çok işime geldi.

Ancak profesyonel yazılımcı arkadaşların yaptığı sistemleri görsen ağzın açıkta kalır. Şu anki yapay zeka teknolojisiyle hiçbir şekilde profesyonel birinin yaptığı işi yapamazsın. Madem bahsettiğin kadar büyük bir proje yaptın burada paylaş yazılımcı arkadaşlar incelesinler emin ol gülerler sana.

Muhtemelen de içinde ukte kalmış yazılım bilmediğin için. Bilmediğinden ötürü yazılımı basit bir şey zannedip yapay zekayla yaptığın kıytırık bir işi muazzam görüyorsun. Çünkü profesyonel bir yazılım görmemişsin hayatında.
Kıytırık iş tabi hocam koskoca profesörlerin yazılım alanında bilgi işlem daire başkanı ve personellerinin incelediği sisteme üniversitenin kullandığı ve artık hep kullanacağı sisteme kıytırık demek ancak sizin gibilere yakışırdı zaten Ben hayatımdan mutluyum Allah yapay zekayı yapandan da razı olsun böyle 2 satır kod yazmayı öğrendi diye kendini yükseklerde gören her şeye yüksek fiyat çekenlerin elinden aldı bizi. Siz yapay zekayı kullanmayı bilmiyorsunuz veya karşınıza çıkanlar kıytırık diye diğer projeler öyle olmuyor. Ankaradaysanız gelin göstereyim açık davet.