Benim yazılımcılara (İyi ve de ahlaklı, anlayışlı olanlar) saygım tam düzeydedir, yazılım bilgim sıfır, konu hakkında bir şeyi merak ediyorum, yazılımcı arkadaşların analitik zekâlarının olduğunu varsayıyorum ve bir şekil de fikir ve projeleri yine kendi himayelerinde halledebiliyor olmalarını düşünüyorum, buna istinaden merak ettiğim durum olarak: "Yazılımcı arkadaşlar bunca ekipman, deneyim ve tecrübe ile neden kendi projelerine önem vermiyorlar gibime geliyor? Yani başkalarının yazılımlarını yapmak yerine derin bir araştırma sonucu yine yazılımcı arkadaşların yapabilecekleri projeler ile katbekat kazanabilirler gibi me geliyor, neden yazılımcı olarak kalmak zorunda hissediyor bazı yazılımcılar kendilerini, altlarında çoğu insan da olmayan imkan ve de doluluk, fırsatlar var. Kafam almıyor açıkçası bu durumu.."

Oysa derin bir araştırma ve de analiz ile her şey mümkündür.

Ben yazılımcı olmasam dahi, aklıma bin bir türlü proje ve de operasyon geliyor, ciddi ciddi kazandırabilecek ve de nerede ise çok çok düşük sermayeler ile ciddi kazançlar olarak.

Sadece yazılımcıların ömür boyu yazılımcı kalmak istiyorlarmış gibi bir izlenime kapıldım o kadar, yanlış anlaşılmaya müsade etmeyin ricam.