Yıllardır opel kullancısıyım . J den önce asta H srümüştüm ufak tefek masraflar haricinden sıkıntısız deneyim yaşadım ve binerken de gerçekten zevk aldım . Geçen hafta birdenbire yağ lambası yandı motor durdur dedi araba bildirimleri . Hemen kenara çekip usta çağırttım ve yağ bitmediğini bilmeme araba yağı da aldım . Usta yağın oldugunu sanayiye çekmemizi söyledi ve çektik .

İlgilenen usta yağ filtresindeki zincir kırılmış bu da motor inmeden yapılmıyo dedi ve kendine güvenemediği için bunu yapmam dedi . Bu arada boluda yaşıyorum bolu sanayisine götürdüm . Başladık usta aramaya . sanayideki en düzgün iş yapan opel ustası 120k 150k arası tutar daha da detaylı bakmam lazım dedi . Bunca yıldır sorunsuz kullandığım araba bi anda bu rakamları söylenmesi aşırı üzdü ve başka usta aramaya koyulduk . Ankarada sadece bu marka model yapan usta bulduk bir tanıdık vasitasıyla . Arabayı ankaraya çektirdik ilgili usta dün aradı ve neredeyse araba bitmiş bir çok parcanın değişmesi gerektiğini söyledi . Daha uyguna yaptıralım derken 200 240k para biçti . Mecbur yaptırmak zorunda kalacaağız . Aracın değeri 800 binlerde 200k masraf çıkardı . Ağır bakımları hepsi yapılı ve 189binde. Bunca yıl herkese opel överim alın aldırın derim başıma bu şekilde bir olay geldi anlatmak istedim . Özellikle dizel motorlu araba alırken dikkatlil olmakta fayda var .

Biraz can sıkıcı oldu benim için araba gelince de direkt satışa koyacağım. Bu anımı anlatmak istedim .