Merhaba arkadaşlar, dijital hizmet satışı ile bir site üzerinden 200küsür dolarım oldu. Bu paranın biriktiği site paypal ve stripe hesabına bağlanarak oraya para aktarıyor.
Paypal hesabım var fakat bağlayamadım malum Türkiyeye kapalı olduğu için.
Stripe hesabım da var ve çok daha önce açmıştım, hatta banka ibanımı bile bağlamıştım. Sonradan öğrendim ki Stripe'da türkiyede kapalıymış artık. Ama benim banka hesabım kayıtlı bir şekilde duruyor Stripe'da.
Sorum şu, bu parayı bir ihtimal çekebilir miyim? Denemek için önce 30-40 dolar gönderim çekmeye çalışacaktım fakat baktım ki tüm parayı gönderiyor, withdraw için kendim istediğim miktarı yazamıyorum. Bu paranın tamamını stripe hesabıma alsam, benim bankam kayıtlı olduğu için daha önceden bankama para gelir mi? (TL Hesabı)
Bir de eğer gelmezse ben bu parayı nasıl çekebilirim? ingilterede şirket kurarak diye yazanlar olmuş ama o konular hakkında hiçbir fikrim yok, çok kesinti yapar mı, şirket açmak ne kadar, aylık ücret mi veriliyor vs vs.
Bir de stripe sitesinde vergi formu diye bir şey varmış, doldurmak gerekiyormuş. Bu formu bulamadım zaten ama bulursam da Türkiye bilgilerimle doldurursam da kabul olmaz diye tahmin ediyorum.
Sorularımı cevaplayan olursa çok sevinirim.