Herkese merhaba, iyi forumlar dilerim. Başlık basit gibi duruyor fakat problem şu ki; devlet hastanesinden randevu almıştım fakat gittiğimde 1 aydan önce raporu alamayacağımı söylediler. Bu her hastanede farklılık gösteriyor. Kuşadası devlet hastanesinden aynı gün alabiliyorum normalde örneğin, fakat orada da randevu bulamıyorum. Ki, bulsam bile gidemiyorum çünkü dün hastaneye gitmeme rağmen poliklinik kaydı açmadıkları için gitmedim gözüküyorum ve randevu alamıyorum MHRS üzerinden. Halbu ki oradan ayrılmadan önce başka yerden randevu alacağımı, poliklinik kaydımı yapmalarını gerekirse muayene ücretini ödeyebileceğimi söyledim. Onlar da sıkıntı olmaz dediler ama oldu

Bu yüzden ücretli çözmem lazım sanırım. İzmir'de hangi hastane veya kuruluştan heyet raporu alabilirim? Anadolu Üniversitesi AÖF kaydımda kullanacağım. Bazı yerler 14 15 bin fiyat veriyor böyle saçmalık olamaz. Uygun fiyattan alabileceğim bir yer bilen varsa destek olursa çok sevinirim. Yarın gece 12 ye kadar raporu yüklemem lazım çünkü. Boşa randevu bekledim gün kaybım oldu.