Hocam bunlarda filtre mevzusu şöyle şimdi bu cihazda yanında filtre de gönderdiler bu filtreyi takarsam hem nem alıyor hem de havayı temizliyor ama ben sesi biraz daha azaltmak ve hava temizleme olayını sevmediğim için kullanmıyorum hava temizlemede arabada klima var ya dışarıdaki havayı kesiyor onun gibi..
Nem oranı da %40 a kadar düşebiliyor ama zaten %50 olması gereken nem oranıdır ve 60-70-80 den nem çok hızlı düşüyor ama 50 de sabit kalmasi daha zor oluyor o oranlara yaklaştı diyelim makine duruyor ve 30 dakikada bir tekrar çalışıp %55 e çıkmışsa onu düşürüyor bu şekilde çalışıyor.
Su kabına su doluyor onu boşaltmanız yeterli o su da saf su gibi ütüde vs kullanabilirsiniz. Zaten bir hortumu var o sayede yanına bir damacana koyup o damacanaya da doldurabilirsiniz tabi nem çoksa.
Birde hocam evinizde Çamaşır kurutuyorsanız o da çok etki ediyor nem olmasına öyleyse bence önce çamaşırları bir çözüm bulun ardından duvarda vs bir kaçak var mı ona bakın nem cihazı en son ve keskin çözüm.
- giriş kat eski bina. Ben Çamaşır kurutma makinesi aldım çamaşırları onda kurutuyorum. 1 cepheye Duvara kendim yalıtım yaptım. Böylelikle çözdüm nem oluyor ama rutubet küf olmuyor eskiden küf olurdu