Meaco benzer sorunları yaşadığımız bir ev var. Öncelikle bir nem ölçme cihazı aldım xiaomi markasinı öneririm ardından meaco cihazını öneririm sessiz olmasıyla ön planda. Bu cihazı da kullanmanın 2 yolu var ya sürekli açacaksınız hiç durmadan ama bunun için cam ve kapıların kapalı olması gerekiyor yada benim yaptığım gibi sadece geceleri ve kiş aylarında açacaksınız. İlk seçenek zor gibi çünkü eninden sonunda kapı yada cam açarsınız ama cihaz belli bir rutine girdiği için arada çalışıp arada duruyor. 2. Seçenek ben evde camları açıyorum nem oranları düşüyor gece de özellikle kış aylarında cam açmak zor oluyor kombi de çalışınca nem oranları artıyor bu cihazla nem oranı düşüyor ama sürekli haznesi su doluyor o suyu boşaltmak gerekiyor tabi bir borusu var o sayede yanına damacana vs koyabilirsiniz.

Ben genel olarak memnunum tek memnun olmadığım nokta sesi, bu cihazlar da fan var doğal olarak fan sesi geliyor, her ne kadar en sessiz modellerden birisi olsa da sese alışıp uyumak zaman alıyor.