mebularts adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Erhan; Sayın hocalarım Konuyu ve hesapları incelemenizi rica edeceğim ihalede haksızlık yapıldığını düşünüyorum.
İhale 1000TL gibi çok küçük bir rakama bana kalacaktı alıcısı çıkmadı muhtemelen fakat ne tesadüfse son 5 saat kala konu hortlatılıyor ve ihale 100 peyder pey olmasına rağmen arkadaş 3.000 Teklif ediyor olamaz mı tabii ki olabilir fakat hesaplara baktığımda @ozyazilim; adlı kulllanıcı ihale sahibi olan Konu Sahibinin davetiyle r10'a katılımış

Ben hesapları falan da istemiyorum direkt olarak hesapların incelenmesini talep ediyorum
@ozyazilim ile daha öncede ticaret yaptım tekrar bakabilirsiniz fakat ne alaka bu onu anlayamadim? Ben davet ettim diye kişiyle ticaret yapamazmiyim açık arttırmaya katılamazmı yani? Tesadüf derken bu bir açık arttırma kim en yüksek teklifi verirse o alır sadece siz yoksunuz bu forumda bu kadar çirkefleşmeye gerek varmiydi anlam veremedim. Beni hedef olarak göstermeniz ise cabasi şimdi varsa katılacak olan sizin yüzünüzden katılmayacak o ne olacak? @Erhan; hocam bu yorumları silebilirmiyiz bu kişidende şikayetçiyim kazanırsa vereceğim yine sorun yok ama teklif yapacaksa yapsın beni hedef gösteriyor katılacak olan varsada bundan sonra katılmayacak.