slayer01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
  • Başlangıç Fiyatı: 1000 TL
  • Açık Arttırma Bitiş Süresi: Minimum son teklif + 24 saat
  • Minimum Artış: 100 TL
  • Hemen Al: 9000 TL
  • Ödeme Yöntemi: Papara/Havale
150 adet, en az 7-8 aylık, farklı ülkelerden (Türkiye hariç) Telegram hesapları satılıktır. Açık artırmayı minimum fiyattan başlattım; hemen al seçeneğini tercih ederseniz piyasadaki en uygun fiyattan sunuyorum. Hesaplar tdata formatında teslim edilecektir.
mebularts adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesaplar session checkerdan başarılı bir şekilde geçiyorsa (kısıt yoksa), Daha önce herhangi bir üye çekme, reklam mesajı vb. botta kullanılmadıysa

1000TL ile başlatalım hocam ihaleyi
Üye çekme ve reklam mesajı için herhangi bir şekilde botta kullanılmadı hocam session checkeri nasıl yapabilirim göstereyim
mebularts adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Problem değil alım sırasında size TelegRoomV2 için lisans veririm birlikte checkleriz log kaydını atarsınız
tdata yerine .session olarak teslim edebilirseniz çok daha iyi olur
Hocam tdata var session yok ne yazık ki tdata daha iyidir direk telegram.exe yi klasöre atınca giriyor
ozyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 3000
3000 TL ile devam ediyoruz
@Erhan; Sayın hocalarım Konuyu ve hesapları incelemenizi rica edeceğim ihalede haksızlık yapıldığını düşünüyorum.
İhale 1000TL gibi çok küçük bir rakama bana kalacaktı alıcısı çıkmadı muhtemelen fakat ne tesadüfse son 5 saat kala konu hortlatılıyor ve ihale 100 peyder pey olmasına rağmen arkadaş 3.000 Teklif ediyor olamaz mı tabii ki olabilir fakat hesaplara baktığımda @ozyazilim; adlı kulllanıcı ihale sahibi olan Konu Sahibinin davetiyle r10'a katılımış

Ben hesapları falan da istemiyorum direkt olarak hesapların incelenmesini talep ediyorum