Şuan piyasa o kadar kötü ki hiç bu kadar kötü olduğunu görmemiştim. Senioır developerlar bile iş bulamıyor. Sen eğer kendini geçindirebilecek imkanlara sahipsen (mesela ailenla yaşıyorsan vs) o zaman vaktini sürekli kendini geliştirerek kullanmanı öneririm. İş bulmaya kafayı takma çünkü buna kafayı takarsan tüm motivasyonun yerle bir olur. Bu yüzden Kendine uygun bir alan bulup sadece ona odaklan. Gençlerin düştüğü en büyük hatalardan biri de herşeyi bir anda yapabileceklerini zannetmektir. Bu hiçbirşey yapmamana sebep olur. Çünkü hem vaktimiz hem enerjimiz hem motivasyonumuz kısıtlı. Bu yüzden sadece bir alan seç ve diğer hiçbirşeye bakma. Evet diğer konular belki daha cazip durumlar olabilir, bir anda başka şeylerle ilgili iş ilanları karşına çıkabilir, birileri başka alanlarda daha çok kazandığını filan iddia edebilir ama bunlar sadece bir tuzak. Tek alanda uzmanolmazsan hiçbirşey olamazsın.
cok haklısınız ancak ben en basit bir şeyde bile cok kararızım çikolata alırken bile ne yapacağım bilmiyorum öneriniz nedir iş olarak